default_mobilelogo

Selecteer taal

Waarom plegen fraudeurs fraude? Hoe ziet de criminele ontwikkeling van fraudeurs er uit? En maakt gelegenheid de fraudeur of zoekt de fraudeur de gelegenheid op?

Tijdens het volgende ACFE event neemt Joost van Onna, promovendus aan de Vrije Universiteit en beleidsadviseur bij het Functioneel Parket, u mee in de criminele ontwikkeling van de fraudeur.

 

Voor zijn promotieonderzoek onderzocht hij de criminele antecedenten en het sociaal economische profiel van 644 fraudeurs. Tevens interviewde hij 26 fraudeurs om zicht te krijgen op hun motieven. Joost zal u meenemen in zijn bevindingen en gaat tevens in op de vraag hoe zijn bevindingen een rol kunnen spelen in uw praktijk

Het belooft, zoals u van ons gewend bent, een interessante sessie te worden met aansluitend de traditionele borrel. Deze keer een week later dan gepland vanwege de zoektocht naar een locatie die De Vereniging van Register Controllers (VRC) ons gelukkig heeft kunnen bieden! 

 

Praktische informatie

Datum: 22 maart 2018

Aanvang: 16.00 uur, ontvangst vanaf 15.30 uur

Locatie: VRC, Burgemeester Stramanweg 105, 1101 AA te Amsterdam

Parkeren: Parkeren is gratis op basis van beschikbaarheid bij de VRC. Helaas is het aantal parkeerplaatsen beperkt. 

U kunt ook parkeren in Parkeergarage P-Dome, op ongeveer 1000 meter lopen: P Dome. Een andere mogelijkheid is parkeergarage P+R Arena, Burgermeesterstramanweg 130. Dit is ongeveer 1200 meter lopen: P+R Arena.

 

U kunt zich aanmelden voor het event door middel van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag uw introducé aan te melden bij uw eigen aanmelding. Wij hopen  u te mogen verwelkomen op de 22e. Tot dan!

 

 

 

 

 

Inloggen