Skip links

Lid worden

Op dit moment heeft de Nederlandse afdeling van de ACFE circa 400 leden. Lidmaatschap biedt u toegang tot onze driemaandelijkse bijeenkomsten met interessante gastsprekers en uitgebreide netwerk mogelijkheden.

Aanmelding ACFE Koepel

Alvorens u lid kunt worden van de Nederlandse afdeling, dient u eerst associate lid te worden van de overkoepelende organisatie in de Verenigde Staten. U doet dat eenvoudig via de website van de ACFE.

 

Na uw aanmelding ontvangen wij uw contactgegevens. Wij nemen contact met u op over de vervolg stappen in uw aanmeldproces.

Betaling bijdrage

Om uw lidmaatschap van de Nederlandse afdeling definitief te maken vragen wij u de verplichte bijdrage van €20,- over te maken. In de mail ontvangt u meer informatie hierover.

 

De verplichte bijdrage wordt gebruikt voor ledenbijeenkomsten, themaseminars en dergelijke. Kijk in onze agenda voor komende activiteiten.

 

U kunt de €20,- overmaken middels een bankoverschrijving of via een eenmalige SEPA incasso. U ontvangt hier meer informatie over per mail.

CFE Examen

Na uw aanmelding bij de ACFE Koepel dient u het CFE examen te maken. De Nederlandse afdeling kan je helpen met de voorbereiding zo hebben wij een Fraud Examiners Manual (engels) en bieden wij Examentrainingen. Er zijn ook diverse zelfstudie materialen beschikbaar bij de ACFE koepel.

 

Als u klaar bent voor het examen meldt u zich aan via de ACFE koepel en maakt u vervolgens het examen.

Lidmaatschap

Na het behalen van het Examen bent u officieel lid van de ACFE. U ontvangt de titel CFE en bent u van harte welkom bij de diverse activiteiten en seminars die de Nederlandse afdeling organiseert.

Continuing Professional Education

Om lid te blijven van de ACFE dient u iedere 12 maanden tenminste 20 uur Continuing Professional Education te behalen en de jaarlijkse bijdrage te betalen.