Skip links

Bestuur

2020 - 2021

Dave van der Sluis

Voorzitter

Als trotse voorzitter van het huidige ACFE bestuur heet ik je van harte welkom op onze compleet vernieuwde website! Door middel van deze moderne website streven we meer transparantie voor- en interactie met jullie, onze trouwe leden, na. Iets wat past bij onze moderne uitnodigingen voor de events. Op de website komt onder andere een directe koppeling met onze events, nuttige informatie voor ons vakgebied en nog veel meer. Voel je vrij om ons aan te geven wat volgens jou nog beter kan, dan gaan we daar aan de slag.

Zelf heb ik ruim 15 jaar ervaring in de domeinen fraude, witwassen, cybercrime, risk management en publiek-private samenwerking, dit zowel in het publieke- als in het private domein. Momenteel ben ik werkzaam als expert lead (manager) publiek-private samenwerking bij ING, bij de Tribe KYC.

Sabrina Tatli-Van der Valk

Penningmeester

Sabrina is penningmeester van de ACFE en de drijvende kracht achter de financiën van onze verening.

Bas Sluijsmans

Evenementen

Bas is verantwoordelijk voor de organisatie van de ACFE events, zowel online als straks weer op locatie. (volgende regel) Bas heeft ruim 18 jaar ervaring in EDiscovery en Cyber gerelateerde onderzoeken en is partner en oprichter van Forcyd.

Rachaad Barri

Secretaris

Rachaad heeft ruim 10 jaar ervaring in het uitvoeren van fraude onderzoeken, risk management, compliance en technology.

Rachaad is momenteel werkzaam bij EY bij de afdeling Forensic & Integrity Services.